Le Clos du Trimbleu

Sint-Jans-Molenbeek - Le Birmingham

Rust- en verzorgingstehuis

Birminghamstraat 103
1080 Sint-Jans-Molenbeek
direction@lebirmingham.be
02 410 36 40

Le Birmingham is een rust- en verzorgingstehuis dat uitstekend gelegen is in het hart van de stad en in de onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer, winkels, een groot park en een ziekenhuis.
In het zes verdiepingen tellende gebouw zijn vier etages volledig uitgerust met zorgeenheden, met een speciale afdeling voor zorgafhankelijke personen. Le Birmingham omvat twee restaurants, twee uitgebreide terrassen waar men heerlijk kan ontspannen, een polyvalente zaal met een biljart en tafelvoetbal, een aparte rookgelegenheid, kinesitherapie- en ergotherapielokalen en een snoezelruimte.
De bewoners kunnen hun keuze maken uit verschillende kamertypes in diverse afmetingen. Enkele kamers zijn speciaal ontworpen voor koppels en andere hebben directe toegang tot een van de terrassen.
Ter bevordering van de deelname aan het buurtleven, de uitwisseling van contacten tussen de verschillende generaties en het behoud van de autonomie wordt een waaier van activiteiten aangeboden.
Een verzorgde ontvangst met bijzondere aandacht voor een optimale, respectvolle en attente dienstverlening staan centraal. Er heerst een warme en hartelijke sfeer en de keuken is op maat van eenieders behoeften met seizoensproducten en thematische menu’s.

Meer info en foto’s vindt u op de website van Le Birmingham: www.lebirmingham.be