WZC Braine l'Alleud

Eigenbrakel - Le Rossignol

Woonzorgcentrum

Chemin de Rossignol 74
1420 Eigenbrakel
direction@lerossignol.be
02/384 49 32
0495/29 77 54

Niet ver van het centrum van Eigenbrakel en in een groene omgeving tegenover een schaduwrijk park ligt Le Rossignol, dat ruimte biedt voor 58 personen in een- of tweepersoonskamers. Dit rusthuis werd opgericht in 1966. Familiewaarden en aandacht voor de bewoner staan er centraal.

Rust, welzijn en ontmoeting zijn de drie sleutelwoorden die van Le Rossignol een plek maken waar het fijn is om te wonen. De persoonlijke leefomgeving en omliggende natuur hebben dan ook een gunstige invloed op het evenwicht van iedere bewoner. In Le Rossignol heerst een hartelijke sfeer die bij de bewoners een gevoel van vertrouwen en rust creƫert.

Naast de professionele verzorging en de omkadering die onze verpleegkundigen en zorgkundigen dag en nacht bieden, wordt u de hele dag lang begeleid door een attent team van kinesisten, een kapster en een pedicure. In Le Rossignol geniet u van heerlijke maaltijden op basis van verse producten, die ter plaatse worden bereid door onze chef. Daarnaast kunt u er deelnemen aan een gevarieerd activiteitenprogramma (met turnoefeningen, geheugenspelletjes, films, zangnamiddagen, een volksbal enz.).

Le Rossignol is elke dag open voor bezoek van 13 tot 19 uur.