WZC Eigenbrakel

Eigenbrakel - Villa 34

Rust- en verzorgingstehuis

Rue Wayez 34
1420 Eigenbrakel
direction@villa34.be
02 386 03 86

In het hartje van Eigenbrakel, op een boogscheut van het winkelcentrum en het ziekenhuis van Eigenbrakel-Waterloo, ligt het door groen omgeven Villa 34. Villa 34 is een comfortabel en gastvrij verblijf met veel lichtinval. Villa 34 telt 56 kamers of appartementen en is een rustoord, rust- en verzorgingstehuis en centrum voor dagverzorging.

De gezellige villa geeft u meteen een thuisgevoel, met dezelfde autonomie en vrijheid als bij u thuis, maar met bovenop alle diensten van een hotel ook de menselijke warmte en aandacht van een toegewijd team.

Naast een persoonlijke en comfortabele leefomgeving en kwaliteitsvolle verzorging door onze professionals, kunt u in de villa eveneens genieten van heerlijke maaltijden die ter plaatse met verse producten worden bereid. Dankzij het gevarieerde activiteiten- en animatieprogramma in de polyvalente ruimte beleeft u er bovendien onvergetelijke en leuke momenten met uw medebewoners. Daarnaast kunt u ook heerlijk ontspannen in het salon, de zithoek of de spelzaal. In de zomer kunt u een lekker kopje koffie drinken op het prachtige terras in de tuin.

De ideale plek met alle comfort en veiligheid, speciaal voor wie voor een beperkte periode verzorging nodig heeft – bijvoorbeeld bij een revalidatie – en aangepaste diensten voor ouderenzorg. Het verblijf voor dagverzorging loopt over een periode van maximaal drie maanden.